25 de març del 2014

Pixlr


Logotip de Pixlr
Pixlr és un conjunt basat en el núvol d'eines i serveis relacionats amb les imatges, incloent editors de fotos, una extensió del navegador capturador de pantalla i un servei per compartir fotos. 
Ens presenta varies aplicacions, com Pixlr-O-Matic i Pixlr Express. Fundada a Suècia el 2008 per Ona Sevandersson, va ser pensat per als no professionals. La suite va ser adquirida el 19 de juliol de 2011 per Autodesk. Es pot utilitzar en els ordinadors, i en els telèfons intel·ligents o tauletes fent servir una aplicació. La revista Time va posar Pixlr en la seva llista dels 50 millors llocs web de 2013. 

Característiques

Una cosa bona que te Pixlr és que quan arrenques l'aplicació se t'ofereix l'opció de fer una foto al instant i editar amb l'aplicació després, o bé d'escollir una foto de la galeria. Altres aplicacions que et permeten fer una fotos des d'elles sovint redueixen la quantitat de característiques de càmera disponibles perquè integren la seva pròpia càmera.


Un cop hagis triat la imatge concreta, pots començar a editar-la. Se't presenta una barra de menú a la part posterior de la pàgina que t'ofereix moltes subcategories: ajust, efecte, superposició, vores, text i etiquetes. Tocant en una d'aquestes opcions s'obre un menú amb diferents símbols i opcions.


Cal mencionar que la majoria d'efectes de les aplicacions de Pixlr estan allotjades a la xarxa. Això és perquè, al descarregar l'aplicació, no tingui tant de pes. D'aquesta manera, quan es vulgui utilitzar un d'aquests afectes es descarrega automàticament: tant amb Wi-Fi com amb connexió de dades mòbils.

Diferents efectes que té Pixlr

Fotografia d'un ciclista .

Aquesta aplicació (com l'anterior) no és Pixlr Express, sinó Pixlr-O-Matic, una altra de les aplicacions que ofereix Pixlr.

Fotografia retocant-se amb Pixlr-O-Matic.

Diferència entre una foto retocada amb Pixlr Express i una que no ho està.

Diferència entre una fotografia retocada amb Pixlr-O-Matic i una que no ho està.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada