24 de març del 2014

MDJunction

MDJunction - People Helping People
Logotip de MDJunction
MDJunction és una xarxa social que es centra en els grups de suport per gent que pateix tot tipus de malalties i problemes de salut. Cada grup ofereix diverses maneres d'interactuar i compartir coneixements amb altres persones lluitant contra els mateixos problemes de salut. En definitiva, és una comunitat on se't permet està al voltant de gent que et comprèn i t'ajuda.




Característiques

MDJunction és un lloc web orientat a la comunitat anglesa, i per tant no disposa de versions en castellà o català. Tot i així, la navegació és molt intuïtiva encara que no es tinguin amplis coneixements d'anglès. És clar que per comunicar-te amb altres necessites un nivell més elevat d'anglès.

Per començar, és tan senzill com accedir a la seva pàgina principal. Un cop allà, podem observar les últimes discussions amb activitat (Current Discussions) i la última activitat a tot el lloc web (Last Activity), que inclou nous usuaris registrats, les últimes persones que s'han unit a determinats grups...

Pàgina principal de MDJunction
Per veure totes les comunitats, hem de fer clic a "Online Support Groups." Així observarem el directori de comunitats, organitzades per  categories (addiccions, al·lèrgies i immunologia,  càncer...). Al accedir a una categoria, per exemple Cancer, veurem les diverses comunitats sota aquest tema.

Ens hem fet un compte i, com a exemple, hem accedit a la comunitat de Borderline personality (trastorn de personalitat límit). Al accedir a una comunitat, podem observar una vista general del grup, és a dir, la última activitat dels seus membres. 
Cada grup consta de fòrums, articles, vídeos i diaris. Hi podem accedir en qualsevol moment.

Cada fòrum consta de diversos temes que han elaborat els altres membres. Podem contestar (Reply) i també podem crear una discussió nova (Start a discussion).

A la secció d'articles i a la de vídeos podem llegir articles i veure vídeos publicats relacionats amb la nostra comunitat. A la secció de diaris podem llegir entrades a diaris que altres usuaris de la comunitat han creat.

Si volem crear un diari hem d'accedir a la secció My diary, al nostre perfil. Allà podem escriure noves entrades, i també configurar qui pot veure el nostre diari (amics, membres o qualsevol persona).

Finalment, si visitem el perfil d'un altre usuari podem enviar-li una sol·licitud d'amistat. Un cop siguem amics d'aquell usuari, podrem xatejar amb ell des de la secció Chat with friends, sota el perfil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada