25 de març del 2014

craigslist


Craigslist és una xarxa de comunitats en línia que ofereix de tot: gent per conèixer, feina, anuncis per vendre, diversió, coses per comprar, i tot allò que et pugis imaginar que ho trobaràs en els classificats o fòrums d'aquest lloc web. S'estima que aquesta pàgina obté unes 12 milions de visites mensualment, convertint-la en una de les pàgines web més visitades del món.


Craigslist va ser fundada per Craig Newmark l'any 1995. Newmark era un nouvingut a San Francisco i es va inspirar en altres llocs web com Well o d'Usenet que oferien un servei similar a la actual Craigslist, ell volia fer un lloc web per l'àrea local i va decidir crear Craigslist, aquest lloc web poc a poc va començar a expandir-se fins arribar a tot el món.


Craigslist funciona només amb 24 funcionaris i la seva font d'ingressos són els cobraments per anuncis, s'estima que Craigslist guanya anualment 150 milions de dòlars.


A Craigslist és pot trobar feina, cases, romanços, mercaderia, activitats locals, consells, etc. Per això mateix rep mensualment 12 milions de visites i  més de 50 milions de persones estan fent ús dels seus serveis.


Fins a finals del 2008 Craiglist era una pàgina únicament en anglès, que és situava en la vuitena posició en pàgines angleses més visitades.  Ara ja està disponible en més idiomes, entre ells el castellà.

La interfície de Craigslist


Com fer ús de Craigslist:

Craiglist és molt fàcil de utilitzar, però si tot i així no ho acaba d'entendre només fa falta que segueixi aquests passos:

1- Un cop sigui vostè a la pàgina d'inici de Craigslist, només haurà de buscar el seu país.

2- Ara observarà diferents seccions (comunitat, habitatge, treball, etc.) només seleccioni la que més li interessi.

3- Si desitja penjar un anunci propi només cal que s'hi registri amb el compte de correu electrònic i ja podrà penjar l'anunci.

4- Si només vol buscar anuncis, simplement fes ús del cercador, que és similar al de Google, i buscar allò que vostè vulgui.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada