25 de març del 2014

BOX




Box, ara el teu disc dur el tens semrpe a mà








Box és un servei que ofereix la possibilitat de emmagatzemar al núvol tot allò que vulguis fins a un límit de 5GB gratuïtament. És molt senzill i bastant potent ja que si obtens un compte Premium pots arribar a emmagatzemar 50GB.


El compte gratuït et permet pujar arxius de fins a 25MB , compartir arxius amb qui vulguis i accedir-hi des de el mòbil o tablet.




Aquesta companyia va ser fundada l'any 2005 i actualment ja compte amb més de 1 milió de usuaris registrats. Molts segurament coneixereu el famós Google Drive, o l'apreciat Dropbox, però el Box t'ofereix el mateix de forma més segura i és més accessible i ràpid per a tothom, a demés t'ofereix la possibilitat compartir-ho de qualsevol forma o lloc web.


La interfície de Box està basat en Ajax, per tant és molt fàcil i intuïtiu de fer servir. El sistema de pujada d'arxius és molt simple i eficaç ja que pot fer us de una interfície web normal o una applet de Java que suporta Drag&drop (arrastrar i deixar), no hi ha forma més intuïtiva de pujar arxius al teu compte de Box.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada